Ватерполисти на аеродрому у Голубовцима / - фото: ВПСЦГ
06/09/2021 u 17:40 h
Nikola JovanovićNikola Jovanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

„Бронзане ајкулице” се вратиле у Црну Гору

Перковић: Дивно путовање се завршило на најбољи могући начин. Ово није само екипа већ скуп најбољих другова

Млади ватерполисти Црне Горе, окићени бронзаним медаљама са Свјетског првенства за младе у Прагу, стигли су у Подгорицу.

„Ајкулицама” су и даље помијешања осјећања.

Поносни су на освојену медаљу, али ипак жале што против Италије у полуфиналу и пенал серији срећа није била на њиховој страни.

–  Још је вруће да би се коментарисало, пуно емоција је било у полуфиналу и утакмици за бронзу – казао је по изласку из аеродрома у Голубовцима капитен Црне Горе, Мирослав Перковић.

За сјајније одличје је фалило среће.

Мотива нам сигурно није фалило ни у једном мечу. У полуфиналу је дефинитивно фалило среће – додао је капитен „црвених”.

Било је јако тешко, прије свега ментално, припремити се за меч са Мађарима за бронзану медаљу након несрећног пораза у полуфиналу.

Јако је тешко оставити такав пораз иза себе и размишљати о наредном мечу. Стварно сам поносан на екипу како смо успјели да се регенеришемо и исправимо грешке. У полуфиналу против Италије смо такође показали карактер, вратили смо се из минуса од четири гола, па и када није ишло у мечу за треће мјесто, имали смо вјеру у себе. Морам рећи да ово није само екипа, ово је скуп најбољих другова и баш то је било пресудило у освајању бронзе. Било је дивно бити дио овог тима, момци су одлични, тренери су били ту за све што нам треба. Стварно је ово било дивно путовање које је завршено на прави начин – додао је Мирослав Перковић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
23. april 2024 22:41