Бруна Зрнић / - Фото: ЖРК Будућност
23/07/2021 u 16:19 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Бруна Зрнић потписала за Будућност

Женски рукометни клуб Будућност добио jе треће поjачање за наредну сезону – нова играчица двоструког шампиона Европе jе jуниорска репрезентативка Хрватске Бруна Зрнић, коjа jе потписала двогодишњи уговор

Играчица рођена 1. априла 2003. године у Загребу, игра на позициjи десног крила, а у Будућност долази из Подравке. На недавно завршеном Европском првенству за играчице до 19 година у Словениjи, на коjем jе Хрватска заузела седмо мjесто, била jе у идеалноj постави шампионата, што jе потврда великог потенциjала коjи посjедуjе.

Претходно су уговор са нашим клубом потписале Ивана Митровић и Илда Кепић, коjе играjу на позициjи лиjевог бека, док су крило Ивона Павићевић, голманка Армел Атингре и пивот Николина Вукчевић потписале нове уговоре, а са позаjмице се из мађарског Дунафера враћа голманка Анастасиjа Бабовић.

Тиме се наставља са формирањем тима Боjане Поповић за наредну сезону, у коjоj ће Будућност играти у групи А ДЕЛО ЕХФ Лиге шампиона са француским Брестом, мађарским ФТЦ-ом, румунским ЦСМ Букурештом, нjемачком Борусиjом, руским Ростовом, данским Есбjергом и хрватском Подравком.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 00:20