Rukometašice Budućnosti / - FOTO: ŽRK BUDUćNOST
15/10/2022 u 19:30 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Budućnost dugo vodila, Rapid odolio u Podgorici i odnio bod!

Rukometašice Budućnosti odigrale su 30:30 sa Rapidom u Podgorici u meču 5. kola grupe B Lige šampiona

Jako zanimljiv meč odigran je u Bemax areni, Budućnost je većim dijelom meča vodila protiv favorizovanog rivala, ali je tim iz Bukurešta na kraju stigao do remija i boda.

U prvom poluvremenu, naročito u uvodnim minutima, višen je potpuni egal i igralo se gol za gol.

Od starta meča nijedan tim nije mogao da ostvari osjetniju prednost, a sam finiš prvog dijela, ipak, je pripao Budućnosti. Crnogorska ekipa zaigrala je bolje, stekla plus tri i na veliki odmor otišla sa prednošću 13:10.

Rapid nije došao u Podgoricu da bodove tek tako lako ispusti, a to su Rumunke pokazale u drugom poluvremenu. Tim iz Bukurešta uspio je da poravna na 17:17, a onda je uslijedila velika borba.

Gostujući tim nije uspijevao da pređe u vođstvo, a Budućnost je uz velike napore stizala do plus dva, pa je uslijedila velika drama u samom finišu.

Rapid je poravnao na 29:29, a onda na 30 sekundi do kraja stigao do vođstva 30:29. Ipak, Budućnost je u poslednjem napadu uspjela da poravna na 30:30 što je i bio konačan rezulatat.

Budućnost sada ima skor od dvije pobjede, dva poraza i jednog neriješenog rezultata, dok je Rapid na skoru od tri pobjede i dva remija.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 23:23