Са потписивања уговора / - Фото: ЦОК
04/05/2022 u 16:38 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

ЦОК продужио сарадњу са Југопетролом

Црногорски олимпиjски комитет (ЦОК) и Jугопетрол АД – ЕКО бензинске станице потписали су данас нови уговор и продужили сарадњу у олимпиjском циклусу – Париз 2024

Уговор о продужетку сараднjе потписали су предсjедник ЦОК-а Душан Симоновић и извршни директор Jугопетрола АД – ЕКО бензинске станице, Василис Панагопулос.

Сарадња ЦОК-а и Jугопетрола почела jе у априлу 2019. године, када jе ЕКО постало званично гориво Игара малих земаља Европе (ИМЗЕ).

Сарадња jе настављена и у олимпиjском циклусу Токио 2020.

Симоновић jе казао да га радуjе наставак лиjепе и успjешне сараднjе са компаниjом као што jе Jугопетрол.

- Они су низ година наши партнери и велика подршка у нашим напорима да унаприjедимо спортску област у Црноj Гори, омогућимо што болjе услове за припрему и учешће наших спортиста и спортисткинjа на свим такмичењима са олимпиjског календара, промовишемо олимпиjске вриjедности и здраве стилове живота - рекао jе Симоновић.

Он jе истакао да jе посебно захвалан што Jугопетрол препознаjе значаj улагања у спорт, даjући тиме велики допринос друштву у коjем послуjе.

- Наша вишегодишња сарадња jе, свакако, много шира и од самих активности предвиђених уговором и радуjемо се будућим кампањама коjе ћемо заjеднички спроводити у цилjу промоциjе спорта као покретача развоjа друштва и значаjног чиниоца у изграднjи jачих заjедница - рекао jе Симоновић.

Говорећи о значаjу наставка сарадње, он jе истакао да jе Jугопетрол, као jедна од наjвећих компаниjа у Црноj Гори, вриjедан члан олимпиjске маркетиншке породице и компаниjа коjа улаганjима у спорт, али и црногорско друштво у цjелини, доказуjе своj статус друштвено одговорне компаниjе и незаобилазан jе партнер и подршка црногорским спортистима и спортисткињама.

Панагопулос jе казао да му jе велико задоволjство и част да се након три године успjешне сарадње са ЦОК-ом продужава партнерство потписивањем новог уговора.

- Настављамо сарађивати и у наредном периоду, 2022. – 2024. године. Jугопетрол АД, ЕКО бензинске станице, као друштвено одговорна компаниjа подржава развоj спорта и кроз броjне проjекте сарађуjе са спортским организациjама и институциjама - рекао jе Панагопулос.

Он вjеруjе да ће компаниjа на чиjем jе челу подршком доприносити развоjу спорта и талената, а да ће спортски таленти имати прилику да учествуjу и покажу своjа знања и умиjећа на такмичењима и ван Црне Горе- рекао jе Панагопулос.

Наjављено jе да ће Jугопетрол и ЦОК ће, поред активности коjе се односе на такмиченjа из олимпиjског календара, у наредном периоду спроводити заjедничке активности, коjе ће поред промоциjе спорта се односити и на побољшање услова и промовисање идеjе Црне Горе као здраве и активне нациjе.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 21:14