Sa jednog od sastanaka / - FOTO: COK
24/09/2022 u 19:45 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

COK ugostio čelnike olimpijskih komiteta Centralne i Jugoistočne Evrope

Crnogorski olimpijski komitet bio je domaćin drugog ovogodišnjeg sastanka neformalne grupe nacionalnih olimpijskih komiteta Centralne i Jugoistočne Evrope

Sastanku su prisustvovali predsjednik Evropskih olimpijskih komiteta (EOK), gospodin Spiros Kapralos, i generalni sekretar EOK-a, gospodin Rafaele Panjoci.

Pored predstavnika EOK-a, sastanku su prisustvovali i predsjednici, potpredsjednici i generalni sekretari nacionalnih olimpijskih komiteta Austrije, Albanije, Bugarske, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Grčke, Mađarske, Kosova, Moldavije, Poljske, Rumunije, Sjeverne Makedonije, Srbije, Slovačke, Slovenije i Turske.

Tokom drugog ovogodišnjeg susreta bilo je riječi o nedavno završenim takmičenjima, takmičenjima koja će se održati u narednom periodu, seminaru u Grčkoj, Generalnoj skupštini ANOK-a, kao i kandidaturama članica grupe za međunarodna multisportska takmičenja.

Na kraju drugog dana boravka u Crnoj Gori, predstavnici EOK-a i nacionalnih olimpijskih komiteta prisustvovali su večeri koju je organizovao predsjednik Opštine Budva, gospodin Milo Božović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
ТАГОВИ
COKSASTANAK
25. april 2024 11:48