/ - фото: ВПС ЦГ
15/06/2021 u 14:27 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Црна Гора и Фрацуска вечерас на базену Јадрана

Изабраници Владимира Гојковића одмјериће снаге у пријатељском мечу са екипом Јана Клеја

Вечерас у 18 сати одржаће се пријатељска утакмица између Црна Горе и Француске. Ватерполисти ове двије репрезентације одмјериће снаге на шкверском базену у градској луци у Херцег Новом.

За репрезентацију Црне Горе Владимир Гојковић изабрао је да вечерас играју: Кандић Славен (голман), Драшко Бргуљан, Ђуро Радовић, Марко Петковић, Урос Чучковић, Димитрије Обрадовић, Стефан Видовић, Алекса Укрпина, Александар Ивовић, Владан Спајић, Драган Драшковић, Душан Банићевић, млади голман Петар Тешановић, Душан Матковић и Мирослав Перковић. Помоћни тренер је Миодраг Матковић.

Француску ће на херцегновском базену представљати Clemen Dubois, Remi Suadadier, Romain Marion Venoux, Alexandre Bouet, Hugo Lepoint, Thomas Vernoux, Ugo Crousillat, David Babić, Mehdi Maryouki, Cannon Charles, Pierre-Fredric Vanpeperstraete, Stiven Vitran, Hugo Fontani, Andrea Denaradi, Denis do Carmo.

Спортску правду ће на овој утакмици дијелити судија Станко Ивановски и Веселин Мишковић, док је делегат Марио Бргуљан.

– Прошле седмице смо ми коjи смо се тек придружили почели са jедним тренингом, а од jутрос смо сви на окупу, циjела екипа тренира заjедно. Што jе наjбитниjе, за сада нема повреда, припреме протичу у наjбољем реду, и надамо се да ће се тако и наставити. Што се тиче моjе клупске сезоне, задовољан сам, увиjек може боље и ка томе тежим. Сада сам у потпуности окренут репрезентациjи, и на то сам фокусиран максимално. Французи ће бити лиjепа провjера пред Свjетску лигу – поручио jе Владан Спаjић.

Како се наводи саjту ВПС након Грузиjе, и два дана одмора, изабраници Владимира Гоjковића радиће у Никшићу од 5. до 10. jула, након чега се враћаjу у Подгорици пред пут за Jапан. Приjе Токиjа, спаринговаћемо са селекциjом Србиjе у Кашивазакиjу. Први меч на ОИ очекуjе нас 25. jула против Аустралиjе, а у групи смо jош са селекциjама Шпаниjе, Хрватске, Казахстана и Србиjе. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 12:09