Са потписивања уговора / - Фото: ОСЦГ
05/01/2022 u 21:51 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Црногорски одбојкаши и одбојкашице имају новог спонзора

Одбоjкаши и одбоjкашице Црне Горе наредне четири године носиће спортску опрему Unit sport саопштено jе из Одбоjкашког савеза

Наводи се да су предсjедник Одбоjкашког савеза Цветко Паjковић и директор Unit sporta Саша Шарановић потписали уговор о спонзорству и пословноj сарадњи, сходно коjем ће црногорске селекциjе у наредне четири године носити опрему тог бренда.

Паjковић jе казао да jе спортскоj асоциjациjи на чиjем jе челу велико задовољство што ће тако реномирани произвођач спортске опреме бити уз репрезентативне селекциjе.

- Надам се да ћемо и ми ићи стазама успjеха, као што су у опреми Unit sport ишли познати спортисти из региона. Кадеткиње и кадети већ су задужили нову опрему и њихови први утисци су изванредни - казао jе Паjковић.

Потписивање уговора обављено jе уз присуство мушке и женске кадетске репрезентациjе коjе се припремаjу за квалификациjе за европска првенства.

Шарановић jе подсjетио да су и раниjе имали сарадњу са млађим категориjама, али да уговор на четири године, гдjе ће све репрезентациjе од пионирске до сениорске, мушке и женске, носити опрему нjеговог бренда, представља велику част.

- Мени jе као Црногорцу изузетна част и надам се да ћемо заjедно ићи у већа постигнућа и остварити неке велике побjеде. Морам напоменути да jе Unit sport присутан у свим спортовима, почев од атлетике, гдjе jе Ивана Шпановић освоjила све своjе наjбитниjе медаље у моjоj опреми, као и одбоjкашка репрезентациjа Србиjе. Тако да се надам да ће и репрезентациjа Црне Горе у будућности осваjати медаље у опреми Unit sporta - казао jе Шарановић.

UNIT SPORT опрему су носиле многоброjне одбоjкашке селекциjе и клубови, међу коjима су и Белхатов, АЦХ Љубљана, Воjводина, ОС Србиjе, БРСЕ Бекешчаба, Купрум Лубин и Марина Каштела.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 00:21