Kvinton Džekson / - FOTO: UFC.COM
05/02/2023 u 08:04 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Čuveni MMA borac otkrio: Nokautirao sam oca i od tada je prestao da pije i okrenuo se Bogu

Nekadašnji MMA borac Kvinton Džekson otkrio je zanimljive činjenice iz svoje prošlosti

Ovaj 44-godišnjak imao je jako uspješnu karijeru, ali je kao vrlo mlad teško živio i imao problema sa ocem koji je bio alkoholičar.

- Prva osoba koju sam u životu nokautirao je moj otac. Imao sam oko 20 godina, možda koju godinu više - rekao je Džekson.

Zatim je ovaj borac detaljno opisao događaj.

- Moj otac je bio alkoholičar. Ja sam radio kod ujaka na građevini, a on je došao i uzeo mi kamionet dok sam radio. Morao sam sjedjeti na suncu i čekati dva-tri sata dok dođe. Tad nije bilo mobilnog da ga nazovem.

- Stigao je, pijan. Preuzeo sam volan i rekao mu da ne bi trebao da vozi pijan. Imao sam zaštitnu kacigu, uzeo ju je i zamahnuo prema meni. Odmah mi je pred oči došlo ono što se desilo kada sam bio dijete kada me je na isti način udario u oko koje je oteklo. Obećao sam tada da ću se kad-tad osvetiti.

- Zamahnuo je tom kacigom, ali je promašio. Zaustavio sam auto i pokušao da ga istjeram. Nije imao namjeru izaći, pa sam odlučio da ga lično izbacim. Žalim zbog toga jer me je uhvatio za vrat i počeo me daviti. Pukao sam i nokautirao sam ga jednim udarcem.

- Priskočio sam mu u pomoć. Sjećam se da je rekao ‘Ja sam ti otac‘, a zatim je ponovo zaspao. Uspio sam ga ponovo probuditi i to je bila sreća jer je policija prolazila pored. Počeo je da viče i galami pitajući šta sam to učinio. Rekao sam mu: ‘Tata, nokautirao sam te‘. Želio sam da zna da sam ga ja lično nokautirao. Mogao nas je obojicu ubiti jer ko zna šta bi se desilo da me je uspio udariti kacigom.

- Nije mi bilo drago što sam ga udario, ali nakon svega je prestao piti, okrenuo se Bogu. Volim misliti da ga je ta situacija izliječila. Nakon toga me nikad više nije udario, a ranije je to stalno radio, posebno nakon svađe s mojom majkom.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 01:54