Tri medalje za ponos / -FOTO: KK ISKRA
14/02/2024 u 11:17 h
D.K.D.K.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Danilovgrad ponosan na svoje karate šampione

Članovi KK Iskra osvajanjem tri medalje izidigli su Crnu Goru na karate mapu Evrope

Danilovgrad je s ponosom dočekao svoje karate šampione - Vuka Vučiniča, novog prvaka Evrope u konkurenciji kadeta do 63 kg, te Anesa Arifaja i Balšu Vojinovića koji su se u Tbilisiju okitili bronzama.

Članovi KK Iskra osvajanjem tri medalje izidigli su Crnu Goru na karate mapu Evrope, a u prostorijama Omladinskog centra na Rsojevićima okupili su se brojni građani Danilovgrada kako bi uveličali istorijski rezultat.

- Tri medalje na Evropskom prvenstvu predstavljaju ne samo uspjeh, već i testament predanosti, upornosti i talenta naših karatista. Oni su sa svakim udarcem i tehnikom pokazali svoje vještine, ali i posvećenost ovom sportu i našoj zemlji. Ovo postignuće nije samo njihovo: to je rezultat godina rada, odricanja i podrške njihovih porodica, trenera, prijatelja i svih nas koji smo bilin uz njih - kazao je predsjednik kluba Vuk Žarić.

Svečanosti je prisustvovao i predsjednik Opštine Aleksandar Grgurović, koji je sa velikim ponosom pozdravio nevjerovatne rezultate. Kazao je da je izuzetno ponosan i da su samo predan rad, trud i posvećenost mogli biti pretočeni u ovako sjajne rezultate. Naglasio je da su ove nagrade i trofeji ponos čitavog grada, da će zlatnim slovima biti upisani u istoriju sporta. Predsjednik je kazao da KK Iskra može očekivati veću, bolju i srdačniju podršku Opštine.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 19:43