Uspješan nastup u Tivtu / -FOTO: KBK RAD
29/04/2024 u 16:35 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Deset medalja za kikboksere Rada

Četiri zlata i po tri srebra i bronze je učinak učenika trenera Veselina Piletića na Prvenstvu Crne Gore u Tivtu

Takmičari Kik boks kluba Rad osvojili su deset medalja na Prvenstvu Crne Gore u Tivtu, što je još jedna potvrda kontinuiranig rada i ostvarivanja uspješnih rezultata.

Zlatne medalje za Rad osvojili su Nemanja Drobnjak, Luka Šćepanović, Filip Aligrudić i Andrija Jovanović, srebrne su pripale Vasiliju Bubanji, Milutinu Babiću i Jovanu Papiću, a bronzane: Pavle Savović, Đorđe Stanković i Luka Bošković.

-Čestitam svim našim takmičarima na osvojenim medaljama. Od 11 naših takmičara 10 su osvojili medalje, a imamo i titule prvaka države i to je izvanredan uspjeh. Viktoru Dukiću niko nije izašao na ring, pa zato nije uzeo zlatnu medalju, isto tako nekoliko naših takmičara su bili na školskim eksurzijama, a Matija Drobnjak zbog povrede nije učestvovao na prvenstvu Crne Gore, gdje bi sigurno osvojio medalju. Nijesmo bili kompletni ni na školovom takmičenju, ali smo ostvarili odličan rezultat. Čestitam Kik boks klubu Rožaje i svim drugim klubovima na ostvarenim rezultatim. Kvalitet i masovnost u crnogorskom kik boksu su bili na vrhunskom nivoum rekao je trener Veselin Piletić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
16. maj 2024 05:04