Treće mjesto u generalnom plasmanu / -FOTO: KBK RAD
01/10/2023 u 21:11 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Deset medalja za kikboksere Rada u Rožajama

Nastupili su puleni trenera Veselina Piletića u Rožajama sa deset takmičara i sa deset medalja - po četiri zlatne i srebrne i dvije bronzane osvojili treće mjesto u generalnom plasmanu

Na međunarodnom turniru u Rožajama, takmičari Kik boks kluba Rad su nastavili kontinuitet osvajanja medalja. Nastupili su puleni trenera Veselina Piletića u Rožajama sa deset takmičara i osvojili su isto toliko medalja - po četiri zlatne i srebrne i dvije bronzane. Sa deset odličja Podgoričani su zauzeli treće mjesto u generalnom poretku, sa bodom manje od drugoplasiranog KBK Lovćen.

-Nakon ljetnjeg odmora mnogi takmičari našeg kluba nijesu uzeli učešće na ovom turniru, ali smo sa 10 takmičara dali značajan doprinos kvalitetu borbi u Rožajama. Čestitam Mersadu Mukoviću na odlično organizovanom turniru i uspjehu njegovih takmičara. Čestitam treneru Janku Kuzmanu i takmičarima Kik-boks kluba Lovćen na rezultatu koji su ostvarili, kao i svim klubovima učesnicima na ovom turniru. I mojim takmičarima na odličnim mečevima. Čestitam i Nemanji Drobnjaku i Iliji Peroviću na odličnom meču i pravoj demonstraciji vještine kik boksa, ali moram javno reći da u ovom meču sudije nijesu bile na visini zadatka. Ako izuzmem sudijske nepravde u ovom i još nekim mečevima, kvalitet rada, znanja takmičara i sudija na ovom turniru zaslužuju poštovanje, rekao je trener Kik boks kluba Rad, Veselin Piletić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. maj 2024 11:29