Драшко Бргуљан / - Фото: Принтскрин/ТВЦГ
02/08/2021 u 09:04 h
Marko StojanovićMarko Stojanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Драшко Бргуљан: Фалило енергије и ината, можемо са Грчком

У овом тренутку какав jе сад тешко да могу ишта прогнозирати, требаће нам да се доста подигнемо, истакао је Драшко Бргуљан

Драшко Бргуљан је након катастрофалног пораза од Србије истакао да је недостајало енергије, jер ако енергетски нисмо изнад ривала, немамо пуно шанси да им парирамо.

– Мислим да нам мало те енергиjе недостаjе коjу смо имали на неким раниjим такмичењима, почевши од мене као наjстариjег, па до млађег. Фали нам мало ината, енергиjе, то jе оно што jе красило ову екипу, jер само тако ми можемо да играмо. Видите стање ствари када играмо без тога. Хрватска и Србиjа су боље екипе од нас, овдjе има пет, шест екипа коjе су играчки боље од нас, али jа и даље вjеруjем да ми можемо са свима да играмо, али ако вратимо ту енергиjу – истакао jе Бргуљан.

Он је истако да ће четвртфинални меч са Грчком бити тежак, али да је све могуће обзиром да је само један меч у питању.

– Чека нас међутим четвртфинале, ту може све да се преокрене. Jедан добар меч миjења све.Биће четвртфинале jако тешко, а Грчка jе одлична екипа. Могли смо да их избjегнемо данашњом побjедом, али ниjесмо. Уз Хрватску и Шпаниjу мислим да играjу наjбољи ватерполо, одговара им критериjум овдjе, њиховим центрима jер добиjаjу много искључења без лопте. Имаjу доста разиграних играча, видjећемо. Ми смо њих побjеђивали, они су нас побjеђивали. У овом тренутку какав jе сад тешко да могу ишта прогнозирати, требаће нам да се доста подигнемо. Биће да jе тешко да се уздигнемо, али ово су Олимпиjске игре и ништа ниjе лако. И даље мислим да можемо и да од нас зависи, мораћемо баш добро да спремимо ту утакмицу, за то нема пуно времена – поручио је Бргуљан.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 11:44