фото: Кабинет предсједника / - фото: Кабинет предсједника
30/11/2021 u 20:38 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ђукановић: Црна Гора jе до сада добро користила спорт као прилику за маркетинг

Ђукановић jе изразио увjерење да ће Прашовић у блискоj будућности изборити титулу у категориjи Свjетске боксерске организациjе

Црна Гора jе до сада добро користила спорт као прилику за маркетинг, оциjенио jе предсjедник државе Мило Ђукановић.

Из кабинета предсjедника Црне Горе су навели да jе Ђукановић, током разговора са боксером Диланом Прашовићем, навео како jе с пажњом испратио његове досадашње успjехе, коjи су га сврстали међу наjпрестижниjе и наjперспективниjе спортисте у боксу.

Ђукановић jе изразио увjерење да ће Прашовић у блискоj будућности изборити титулу у категориjи Свjетске боксерске организациjе.

- Он jе захвалио Прашовићу на промоциjи Црне Горе, истичући да jе спорт наjбољи начин за маркетинг малих земаља, у чему jе Црна Гора до сада добро користила прилику - каже се у саопштењу.

Ђукановић jе поручио да jе зато кључна подршка државе младим спортистима попут Прашовића, jер ће се та подршка вишеструко вратити.

- Он jе апострофирао врхунски професионализам, пожртвованост и упорност Прашовића, као врлине коjе красе све црногорске такмичаре, као успjешне амбасадоре црногорског спорта и друштва - казали су из Ђукановићевог кабинета.

Прашовић jе казао да остаjе посвећен достизању наjвиших спортских резултата на глобалном нивоу.

Он сматра да би успjех, у предстоjећоj борби за поjас Интернатионал Боxинг Федератион Интернатионал Цруисер Титле, коjа jе заказана за 10. децембар, био крупни корак ка његовом поновном позиционирању као изазивача у борби за свjетског првака.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 14:56