Dušan Simonović uručio priznaje Nenadu Duloviću / -FOTO: COK
27/12/2023 u 16:05 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Dulović: Živim za dan kada će cijela Crna Gora da bude ponosna na mene

- Velika mi je čast što će se danas moje ime upisati u istoriju crnogorskog sporta i karatea - kazao najbolji crnogorski sportista

Među velikanima crnogorskog sporta od danas je i ime Nenada Dulovića. Osvajanjem srebrne medalje na planetarnoj smotri u Budimpešti ispisao je istoriju i postao treći je karatista koji je proglašen za najuspješnijeg sportistu Crne Gore, nakon Marine Raković 2016. i Marija Hodžića 2019. godine.

- Velika mi je čast što će se danas moje ime upisati u istoriju crnogorskog sporta i karatea, među velika sportska imena, što je bio i moj dječački san - kazao je Dulović na svečanoj ceremoniji u Vili Gorica.

Dulović se zahvalio Crnogorskom olimpijskom komitetu i njegovom predsjedniku Dušanu Simonoviću što su ga izabrali za najboljeg i vrednovali njegov rezultat na pravi način.

- Želio bih da kažem da je ovo stvarno velika godina za mene, kako za mene tako za moje kolege iz karate sporta i moje prijatelje iz karatea, koji su, većina njih, u svojom gradovima osvojili nagrade za najbolje sportiste. Zahvalan sam što Crna Gora vidi karate, kao lijep i uspješan sport i vrednuje naše rezultate i to nas čini većim ljudima, većim sportistima, i daje veliko samopouzdanje za dalji rad - rekao je Dulović.

Najbolji crnogorski sportista zahvalio se svojoj porodici, prijateljima, matičnom klubu Omladinac, treneru Žarku Rakoviću, selektoru Almiru Cecunjanjinu, Karate savezu i njegovom predsjendiku Predragu Perkoviću.

- Želio bih da cijela crnogorska javnost čuje i zna. Dan kada se budem popeo na postolje, kada iznad mene bude zastava i čula se himna, cijela Crna Gora bude ponosna na mene, to je dan za koji živim, za koji se ja borim svim srcem i tijelom i dušom - kazao je Dulović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. maj 2024 09:14