Sebastijan Fetel / Foto: Twitter
14/09/2023 u 10:18 h
D.M.D.M.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Fetel se vraća u Formulu 1?

Ove godine je ostao aktivan, učestvujući u Trci šampiona i vozeći automobil Red Bul iz 2011. na starom stazi Nirburgring

Četvorostruki svjetski šampion Sebastijan Fetel podstakao je špekulacije da će se sljedeće sezone vratiti u Formulu 1, nakon što je rekao da nema planove, ali da je "spreman" da se "trči" u svakom trenutku.

Poslije ispodprosečne sezone sa Ferarijem 2020. godine, Fetel je prešao u tim Aston Martina sa kojim je proveo posljednje dvije sezone prije nego što se povukao iz sporta.

Ove godine je ostao aktivan, učestvujući u Trci šampiona i vozeći automobil Red Bul iz 2011. na starom stazi Nirburgring.

„Da, ostajem fizički spreman, ali zato što želim, a ne zato što planiram da se vratim. Možda moj vrat nije tako spreman kao ranije, ali sve druge stvari su dovoljno dobre“, kaže Fetel u intervjuu Martinu Brandlu.

Brandl zatim pominje Alana Prosta, Nikija Laudu, Najdžela Mensela, Fernanda Alonsa i Kimija Raikonena i pita Fetela da li bi imao pobjednički povratak.

„Imam 36 godina, nije prošlo 10 godina otkako sam otišao, ali mnogo toga zavisi od izazova. Trenutno ne razmišljam o tome, trenutno uživam", rekao je Fetel.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
15. maj 2024 16:51