Mijanović prvi predsjednik / -FOTO: SLOBODAN PEJANOVIć
25/11/2023 u 10:26 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Formirano Udruženje bivših sportista

Osnivačkoj Skupštini održanoj u Klubu penzionera "Tuški put" prisustvovalo je oko 60 bivših sportista

U Podgorici je formirano Udruženje bivših sportista Crne Gore. Osnivačkoj Skupštini održanoj u Klubu penzionera "Tuški put" prisustvovalo je oko 60 bivših sportista, medju kojima su bili neki nosioci medalja i sa najvećih svjetskih takmičenja.

image

Među osnivačima i osvajači medalja sa velikih takmičenja

-FOTO: SLOBODAN PEJANOVIć

Za predsjednika je izabran dr. Radovan Mijanović iz Nikšića, a za potpredsjednika dr. Mirko Gardašević. Funkciju sekretara obavljaće Slobodan Pejanović, a glavnog koordinatora Dragan Nikić.

Za članove Upravnog odbora izabrani su: Nikola Marković, Nedeljko Glendža, Igor Popović, Zdravko-Rujka Matović, Ranko Miranović, Zoran Milović i Dragan Nikić.

image

Poziv svim bivšim sportistima da se učlane

-FOTO: SLOBODAN PEJANOVIć

-Na osnivačkoj Skupštini je usvojen Program rada do kraja godine. Pozivamo sve bivše sportiste da se učlane u Udruženje. Dogovoreno je da se prva redovna Skupština održi za mjesec dana. Planirano je da se u svim opštinama formiraju opštinski odbori Udruženja, rekao je sekretar Slobodan Pejanović.

U okviru skupa u Klubu penzionera "Tuški put" predstavljena je knjiga Đoka Mirkovića "Šampiona", iz koje je izvode čitala Sneška Borozan.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
08. maj 2024 01:42