/ ФОТО: ВУК ИЛИЋ
15/06/2021 u 19:09 h
Žana BojanićŽana Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Французи поразили "Ајкуле" минималном разликом

Сигурно кад се изгуби не може изгледати да је било добро, сем тог почетка утакмице, то је кренуло онако како смо жељели, казао је Владимир Гојковић

Ватерполисти Црне Горе поражени су од репрезентације Француске, у пријатељском мечу, резултатом 8:9 (полувријеме 6:4) Снаге су одмјерили на базену ПВК Јадран, на Шкверу. Изабарници Владимира Гојковића нису били на висини задатка овај пут.

- Сигурно кад се изгуби не може изгледати да је било добро, сем тог почетка утакмице, то је кренуло онако како смо жељели. Три наредне четвртине нисмо играли добро, сем почетком треће четвртине. Честитке репрезентацији Француске, показали су добар меч и да имају квалитет. Ми треба да се окренемо себи, изанализирамо све и спремимо се за оно што нас чека- казао је Гојковић.

Код Француза Уго Крузија био је најбољи са три. Млади репрезентативац Црне Горе Ђуро Радовић два пута је затресао мрежу гола противника, а по један гол су дали Драшко Бргуљан, Урош Чучковић, Димитрије Обрадовић, Алекса Укропина, Владан Спаић и Душан Матковић.

image
Владимир Гојковић
`

Изабраници Валдимира Гојковића ће два дана тренирати у Подгорици. Након тога их чека пут за Италију, 19. јуна, гдје ће, како је саопштено из Ватерполо пливачког савеза, одрадити припреме. Од 24. јуна до 1. јула учествоваће на финалном турниру Свјетскле лиге у Грузији. За Јапан на Олимпијске игре наши ватерполисти путују 15. јула.

image
Ватерполисти Црне Горе и Француске

Црна Гора: Кандић Славен, Драшко Бргуљан, Ђуро Радовић, Марко Петковић, Урос Чучковић, Димитрије Обрадовић, Стефан Видовић, Алекса Укрпина, Александар Ивовић, Владан Спајић, Драган Драшковић, Душан Банићевић, Петар Тешановић, Душан Матковић и Мирослав Перковић, тренер Владимир Гојковић и помоћни тренер Миодраг Матковић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 16:08