владимир гојковић / - всцг фото
02/08/2021 u 09:10 h
Marko StojanovićMarko Stojanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Гојковић: Да заборавимо овај меч и окренемо се четвртфиналу

Пливачки, не видим проблем, парирали смо свима. Ово данас jе ствар класе, истакао је селектор Гојковић

Селектор црногорских ватерполиста Владимир Гоjковић изразио је забринутост након дебакла од Србиjе у посљедњем колу групне фазе Олимпиjских игара.

– У првоj четвртини смо урадили све оно што не треба да радимо када играмо против оваквих екипа. Дозволили смо да играмо jедан на jедан на мjестима гдjе су преjаки, нисмо имали помоћ колектива. То се касниjе консолидовало, три четвртине смо били солидни у одбрани, али други проблем jе наш играч више коjи ниjе функционисао. Турнир jе такав, много jе искључења, ако не будемо имали играча више или мање на нивоу, тешко можемо нешто да направимо – рекао jе Гоjковић.

Он је поручио да ову утакмицу треба што прије заборвити, jер нема ништа добро из ње да се узме.

– Дошли смо да играмо четвртфинале, заслужено смо га изборили и надам се да ћемо у сриjеду бити на нивоу. Против Хрватске то ниjе било тако лоше, а сада смо и некомплетни, што битно утиче на наша издања. Надам се да ћемо у четвртфиналу имати све играче на располагању, jер долази до велике потрошње. Пливачки, не видим проблем, парирали смо свима. Ово данас jе ствар класе. Али, брине ме таj напад с играчем више, морамо да га риjешимо – истакао jе Гоjковић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 10:59