/ Владимир Гојковић
28/12/2021 u 21:23 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Гојковић: Имали смо шансу да побједимо

Изабраници Владимира Гојковића поражени су од колега из Хрватске резултатом 9:8.

Селектор ватерполо репрезентације Црне Горе, Владимир Гојковић, честитао је ватерполистима Хрватске вечерашњу побједу. Изабраници Владимира Гојковића поражени су од колега из Хрватске резултатом 9:8.

- Имали смо шансу да побједимо, имали смо тај пех са изгубљеном лоптом. Могли сте да видите велики број младих играча који први пут играју овакве утакмице и за њих ово користи. Захвањујем се Ватерполо савезу Хрватске на позиву за ове припреме- казао је Гојковић.

Минималан пораз наших ватерполиста од Хрватске

Селектор Владимир Гојковић, је за припреме у Загребу одабрао сљедеће играче: Славен Кандић, Петар Тешановић, Урош Вучуровић, Владо Попадић, Марко Петковић, Аљоша Мачић, Димитрије Обрадовић, Василије Радовић, Марко Мршић, Саво Ћетковић, Владан Спаић, Душан Матковић, Душан Банићевић, Данило Радовић, Мартин Гардашевић, Лука Муришић и Вук Драшковић.

Припреме у Загребу послужиле су као увод у обавезе које их чекају у 2022. години - Свјетска лига (први меч заказан је за 18. јануар са Мађарском у гостима), Свјетско првенство у Фукуоки (13.- 29. мај), Европско првенство у Сплиту (27. август - 10. септембар), а највјероватније и Медитеранске игре.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 17:40