Vladimir Gojković / -FOTO: VPSCG
27/07/2023 u 09:33 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Gojković: Prethodne utakmice potrošile igrače

Nadam se da će se igrači oporaviti za poslednji meč na SP – istakao je crnogorski selektor

Vaterpolo reprezentacija Crne Gore poražena je od Italije sa 6:9, u meču za plasman od 5. do 8. mjesta na Svjetskom prvenstvu u Fukuoki. “Ajkule” su odigrale loš meč, poraz je bio neminovan, pa su Samim tim izgubili prvu šansu da izbore vizu za narednu smotru najboljih na planeti. Vizu za naredno SP mora da se traži u Izraelu

-Italija, koja je vicešampion svijeta, igra za plasman od 5. do 8. mjesta i to bi jednog dana trebalo da se analizira. Upravo ta situacija nama treba da bude pravi primjer. Italijani su danas bili bolji i čestitam im na pobjedi – rekao je nakon meča Vladimir Gojković, selektor Crne Gore.

Po njegovim igračima, prethodne četiri utakmice potrošile su njegove igrače.

-Da je bilo polufinale na adrenalin bi se možda izvukla energija, ali danas smo u fizičkom dijelu bili inferiorni. Možda je i kriterijum bio takav da su pustili ogromni presing Italijana po cijelom bazenu. Ipak, ne treba ni na to da se žalimo.

Poslednji meč na šampionatu biće meč za sedmo mjesto, koji će “ajkule” igrati sa poraženim iz duela SAD – Francuska.

-Nadam se da ćemo se oporaviti - i fizički i psihički, jer nam je važno i sedmo mjesto pošto imamo igrača koji nikada nisu bili sedmi na svijetu – poručio je na kraju Vladimir Gojković.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 22:55