Crnogorski golbalisti / - FOTO: POK
24/01/2023 u 13:53 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Golbalisti počeli pripreme

Crnogorski golbalisti počeli su pripreme za predstojeću sezonu, u kojoj ih, na klupskom i reprezentativnom nivou, očekuju najeći izazovi od osnovanja, sapšteno je iz Paraolimpijskog komiteta

Izabranici Nikole Čurovića u dresu Nikšića pokušaće da u Ligi šampiona ponove ili naprave korak više u odnosu na prošlu sezonu, kada su igrali veliko finale.

Sa reprezentacijom Crne Gore čeka ih Evropsko prvenstvo A divizije, čiji će domaćin biti poznat u februaru.

Među kandidatima za organizatora šampionata je i Crna Gora.

Najavljeno je da će crnogorski golbalisti, u cilju što bolje pripreme za šampionat, učestvovati na velikom broju turnira i pripremnih kampova.

- Sezonu otvaraju prvim turnirom Lige šampiona – grupe jug, koji će biti odigran u Lionu prvog vikenda marta. Na tom turniru boriće se za mjesto na finalnom turniru, od 27. juna do 3 jula u Viljnusu - saopšteno je iz Paraolimpijskog komiteta.

Navodi se da će golbal reprezentacija u aprilu odraditi trening kamp sa kolegama iz Njemačke, dok će u junu nastupiti na prestižnom Kupu nacija u Berlinu.

- U sklopu zavrsnih priprema za Prvenstvo Evrope golbalisti će odraditi dva trening kampa sa konkurentima za medalje, reprezentacijama Turske i Ukrajine - saopšteno je iz Paraolimpijskog komiteta.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 16:49