Итана Грбић / - фото: РСЦФ/Стефан Ивановић
05/10/2021 u 15:13 h
Nikola JovanovićNikola Jovanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Грбић: Да искористимо утакмице Евро купа на прави начин

Средњи бек женске рукометне репрезентације Црне Горе обећава велику борбу против Сјеверне Македоније

Рукометашице Црне Горе у сриjеду путуjу за Скопље, гдjе ће у четвртак играти против Сjеверне Македониjе први меч у Евро купу.

Средњи бек, Итана Грбић, поручује да она и саиграчице увијек радо долазе на припреме и да су срећне што су поново заједно.

Увиjек jе посебна емоциjа и енергиjа када наступамо за репрезентациjу. Мечеви против Сjеверне Македониjе немаjу резултатског значаjа, али ће нам значити у овако ослабљеном саставу да видимо колико можемо.

Грбић поручује да не зна који су лимити новог тима. На питање шта навијачи могу да очекују, одговорила је:

Борбу. Немамо шта да изгубимо, а наше jе да се боримо, слушамо селекторку Боjану Поповић и видjећемо колико ће нам то помоћи.

Сјеверна Македонија је непознаница за црогорске рукометашице.

Искрено, нисмо имали времена да их пратимо, с обзиром да jе ЕХФ седмица усред сезоне. На примjер, коло француске лиге се тек приjе два дана завршило, али имамо времена да их спремимо на прави начин.

Утакмице са Сјеверном Македонијом у Скопљу и у Подгорици, четири дана касније, ће уједно бити једине провјере за „лавице” до Свjетског првенства у Шпаниjи.

–  Не треба да нас интересуjе каква jе Сjеверна Македониjа, односно у каквом jе саставу, већ да ове утакмице због нас и Свjетског првенства на наjбољи начин искористимо – закључила је Итана Грбић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 05:04