Trofej ponovo pripao karatistima Iskre / -FOTO: KK ISKRA
08/10/2023 u 20:10 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Iskri trofej Kupa šampiona

U open kategoriji, u konkurenciji seniora, trijumfovao je član Onogošta Nikola Malović, dok je kod seniorki najbolja bila Ksenija Rajović iz Omladinca

Karatisti Iskre najuspješniji su učesnici tradicionalnog međunarodnog turnira Kup šampiona, koji je održan povodom 50 godina postojanja podgoričkog karate kluba Omladinac.

Iskra, koja je i prošle godine osvojila prvo mjesto u generalnom plasmanu, nastup je završila sa 15 zlatnih, četiri srebrne i sedam bronzanih medalja.

Kao drugoplasirani završili su Potoci sa 13 zlatnih i tri bronzane, dok je treći bio Bar sa po 11 zlatnih i srebrnih i 14 bronzanih.

Kolašinski Gorštak osvojio je četvrto mjesto (8Z, 2S i 9B), peta je bila Akademija TN (7Z, 8S i 19 B), a šesto Jedinstvo (4Z, 4S i 5B).

Među prvih deset su još Šotokan tim (4Z, 3S i 3B), Onogošt (4Z, 2S i 5B), Fokus (4Z, 2S i 5B) i Zeta (4Z i 1B).

Omladinac je nastup završio sa 21 zlatnom, deset srebrnih i sedam bronzanih medalja, ali kao domaćin nije bodovan za generalni plasman.

U open kategoriji, u konkurenciji seniora, trijumfovao je član Onogošta Nikola Malović, dok je kod seniorki najbolja bila Ksenija Rajović iz Omladinca.

U konkurenciji juniora seriju dobrih rezultata nastavio je Balša Vojinović iz Iskre, dok je za najboljeg kadeta proglašen njegov klupski drug Anes Arifaj.

U ženskoj konkurenciji priznanja su pripala članicama Omladinca – najbolja kadetkinja je Una Raković, a juniorka Nađa Boričić.

Turnir u Bemaks areni, čiji je generalni sponzor bila kompanija Tehnomaks, okupio je 476 takmičara iz 37 klubova i šest država.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
ТАГОВИ
KARATE KUPKK ISKRA
27. april 2024 17:52