/ - FOTO: WIKIDATA
02/06/2022 u 10:57 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Јованка Радичевић о накнади: Нисам добила ништа што нисам заслужила

Не знам зашто се толико помпе дигло око тога као да сам само ја добила, казала је она

Црногорска рукометашица Јованка Радичевић огласила се након што јој је Министарство спорта и младих додијелило доживотну накнаду по "основу статуса спортисте са репрезентативним резултатом".

Лалошевић обезбиједио Јованки Радичевић право на доживотну накнаду

Ресорни министар Василије Лалошевић примио је Радичевић прошле седмице, а информација да је Радичевић, некадашња одборница подгоричког ДПС-а, добила награду подијелила је црногорску јавност. 

У интервјуу за Меридиан Бет Радичевић је казала да је у питању закон који је донешен да сви спортисти Црне Горе који освоје једну од медаља на великим такмичењима добију надокнаду или награду за све што су урадили за "нашу државу". 

- Не знам зашто се толико помпе дигло око тога као да сам само ја добила. А са друге стране, нијесам добила ништа што нијесам заслужила. Искрено, не обазирем се на коментаре јер ја знам ко сам шта сам, и шта сам дала играјући за своју земљу коју волим највише. То сам и показала 100 пута до сада, тако да коментари таквих људи су мени небитни. Они пишу, а ја све боља и боља, толико ме погађају- казала је Радичевић. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 02:29