Кмап перспективних спортиста / - Фото: Главни град
19/06/2022 u 09:39 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Камп перспективних спортиста Подгорице на Копаонику

Традиционални љетњи камп перспективних спортиста Подгорице, на коjем ће учествовати 90 таленатованих дjечака и дjевоjчица, биће одржан од данас до 26. jуна на Копаонику, саопштено jе из Секретариjата за културу и спорт Главног града

Наводи се да ће на кампу учествовати дjечаци и дjевоjчице коjи тренираjу кошарку, фудбал, одбоjку, рукомет и атлетику.

- То jе jош jедан показателj бриге Главног града о наjмлађим спортистима. Стварамо им услове да се баве спортом, да се друже и стичу нова искуства. Сигурни смо да ће се за многе од нjих у перспективи чути и да ће се на лиjеп начин сjећати овог кампа - саопштено jе из Секретариjата за културу и спорт.

Наводи се да jе Секретариjат за све учеснике обезбиjедио смjештаj на бази пуног пансиона, стручна лица и терене неопходне за спровођенjе тренажног процеса.

- Секретариjат за културу и спорт одредио jе критериjуме за избор перспективних спортиста у одабраним спортским дисциплинама, као и стручног кадра коjи спроводи тренажни процес, што jе реализовано у сарадњи са националним савезима и клубовима са териториjе Главног града. Све са цилjем да се на jедном мjесту окупи што већи броj талентованих спортиста и да им се уз квалитетан рад у сjаjним условима на Копаонику оjача подлога за даље напредовање - стоjи у саопштењу организатора.

Подгоричка експедициjа на Копаоник кренула је јутрос у седам сати и 30 минута.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
17. april 2024 06:04