Са потписивања партнерства / - Фото: КСЦГ
31/05/2022 u 17:42 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Карате савез има новог партнера

Поликлиника Конзилиjум нови jе спонзор и приjатељ Карате савеза, саопштено jе из те асоциjациjе

Наводи се да jе уговором о сарадњи дефинисана подршка црногорским репрезентативцима, коjима ће бити на располагању услуге диjагностике и лиjечења врхунског тима љекара.

Угово о сарадњи потписали су извршна директорица Поликлинике Конзилиjум Jована Поповић и предсjедник Карате савеза Предраг Перковић.

Поповић jе казала да jе Поликлиника Конзилиjум од почетка послованjа отворена за сарадњу и партнерства са броjним институциjама и удружењима.

- Посебна ми jе част што смо од данас у истом тиму са Карате савезом и што ћемо моћи да подржимо перспективне, младе људе на путу ка броjним спортским успjесима коjе нижу - рекла jе Поповић.

Она jе нагласила да jе диjагностички центар Поликлинике Конзилиjум и врхунски тим љекара на располагању у сваком моменту, уз жељу да наставе да расту, шире се и нижу пословне успjехе.

Перковић jе казао да jе сарадња са Поликлиником Конзилиjум изузетно значаjна за Карате савез и да му jе драго што су асоциоjациjу на чиjем jе челу препознали као доброг партнера и обезбиjедили репрезентативцима подршку тима врхунских љекара.

- Од реорганизациjе Карате савеза, без државне помоћи, али уз подршку приjатеља, ново руководство jе обезбиjедило несметан рад и реализациjу броjних активности, међу коjима су државна првенства за све узрасне категориjе, лиценцни семинари за тренере, судиjе и службена лица, припреме и одлазак сениорске репрезентациjе на првенство Европе - рекао jе Перковић.

Он jе наjавио да Карате савез очекуjе ново међународно такмиченjе – Балканско првенство за дjецу и сениоре, на коjем ће наступити око 180 такмичара из 27 црногорска карате клуба.

- Млади, посвећени и мотивисани тим такмичара и селектора заслужуjе да сваког дана подижемо услове у коjима раде. Зато сам изузетно задовољан што смо реализовали сарадњу за реномираном здравственом установом каква jе Поликлиника Конзилиjум. Вjеруjем да ни резултати неће изостати а два пета мjеста на ЕП су потврда да смо на добром путу - рекао jе Перковић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 16:29