Proglašeni najbolji u KBK Rad / -FOTO: KBK RAD
02/01/2024 u 19:15 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Kik boks klub Rad proglasio najbolje u 2023.

Teofana Milošević i Luka Šćepanović najbolji u kadetskoj konkurenciji, priznanje za najboljeg juniora dobio Viktor Dukić, a za najboljeg seniora Nemanja Drobnjak

Po ugledu na velike klubove i nacionalne saveze i Kik boks klub Rad je izabrao najbolje u svojim redovima u veoma uspješnoj 2023. godini. Na završnoj, godišnjoj manifestacijij za najuspješniju kadetkinju proglašena je Teofana Milošević, najbolji kadet bio je Luka Šćepanović, priznanje za najboljeg juniora dobio je Viktor Dukić, dok je za najboljeg seniora proglašen Nemanja Drobnjak. Pored njih pehare za ostvarene rezultate su dobili Nikola Bijelić, Jovan Fatić, Matija Drobnjak i Vasilije Bubanja.

-Takmičari KBK Rad su tokom 2023. godine osvojili 55 medalja, na domaćim i međunarodnim takmičenjima u seniorskoj, juniorskoj i kadetskoj konkurenciji. Na najznačajnijim evropskim i svjetskim kupovima, na juniorskom prvenstvu Evrope, na Evropskim studentskim igrama osvojili smo 12 medalja, tri zlatne juniorske medalje Viktora Dukića na Evropskim kupovima u Sarajevu i Beogradu i Svjetskom kupu u Budimpešti i srebrna medalja na prvenstvu Evrope, seniorska zlatna medalja na Evropskom kupu u Sarajevu Nemanje Drobnjaka kao i bronzana medalja na Evropskom kupu u Beogradu, srebrna medalja na Evropskom kupu u Sarajevu i bronzana medalja Matije Drobnjaka na Evropskim studentskim igrama, dvije bronzane medalje na Evropskim kupovima u Sarajevu i Beogradu Teofane Milošević, bronzane medalje Jovana Fatića i Vasilija Bubanje u Sarajevu i Beogradu. Pored ovih 12 medalja na Evropskim kupovima, Svetskom kupu kao i juniorskom prvenstvu Evrope, takmičari KBK Rad su osvojili još 43 medalje na domaćim i međunarodnim takmičenjima. Za sve te rezultate i veoma uspješnu godinu smo dobili Plaketu za ostvarene rezultate od Sekretarijata za sport Glavnog grada, zadovoljan je trener Kik boks kluba Rad Veselin Piletić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
22. april 2024 03:41