Петковић на претходном мечу са Американцима / - фото: ВПСЦГ
28/05/2021 u 14:32 h
Nikola JovanovićNikola Jovanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Кључа вода на Шкверу

Ватерполисти Црне Горе и Сједињених Америчких Држава у Херцег Новом спроводе заједничке припреме. „Ајкуле” ће са „јенкијима” 1. јуна одиграти и званични контролни меч

Пјени вода на Шкверу. Ватерполисти Црне Горе и Сједињених Америчких Држава увелико се спремају за обавезе које их очекују током љета.

Од старта припрема смо кренули пуном паром. Сви играчи су максимално мотивисани. Није ни чудо јер смо чекали Олимпиjске игре пет година. Већина играча jе навикла на оваj систем рада. Спарингуjемо сваку ноћ са селекциjом САД и без обзира на то што се ради о тренинзима, вода кључа у базену – поручује Марко Петковић.

Спаринзи са Американцима користе црногорским ватерполистима, посебно млађим играчима, који су први пут са А репрезентацијом.

„Ајкуле” ће са „јенкијима” одиграти и званични контролни меч, 1. јуна у Хецег Новом.

Очекуjем jаку и узбудљиву утакмицу у уторак. Американци ће бити много агресивнији и за нас је то одлична провјера за оно што нас чека.

„Црвени” ће у Боки тренирати до 19. јуна. Затим слиједи селидба у Рим, на припреме са Италијанима. Пет дана касније је на програму Суперфинале Свјетске лиге.

Завршни турнир Свјетске лиге у Тбилисију ће бити интересантан. Бићемо једни од фаворита за осваjање медаље, али је све подређењо Олимпијским играма у Токију – закључио је Петковић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
12. maj 2024 07:57