Filip Krivokapić / -FOTO: RK LOVćEN/STEFAN IVANOVIć
27/12/2023 u 11:46 h
D.PD.P
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Krivokapić: Nagrada koja prija i imponuje

Srednji bek Lovćena izabran za rukometaša godine u Crnoj Gori

Srednji bek Lovćena Filip Krivokapić je u izboru Rukometnog saveza Crne Gore izabran za najboljeg igrača u 2023. godini.

-Nagrada za najboljeg igrača godine u Crnoj Gori mi prija i imponuje. Velike zasluge imaju moji saigrači i stručni štab Rukometnog kluba Lovćen, jer smo svi uložili veliki trud i rad da bi napravili dobar rezultat. To podrazumijeva vraćanje titule na Cetinje prošle sezone i samim tim plasman u Evropu. Velika je čast dobiti priznanje, što je i podsticaj za dalje – rekao je Krivokapić.

Cetinjani su igrali u najjačoj gruou EHF Evropske lige, nisu osvojili nijedan bod, ali su ostavili dobbarf utisak.

-U Evropskoj ligi smo se pokazali kao pravi evropski klub - od same organizacije pa sve do utakmica. Lovćen je na pravom putu i svi želimo da klub konstantno bude dio evropskih takmičenja. Ove sezone stekli smo nevjerovatno iskustvo koje nam je neophodno da budemo još bolji u budućnosti. Ostaje žal za dvije utakmice u Podgorici. Svakako, ekipa će nastaviti da raste i bićemo sve bolji i bolji.

Kada je u oitanju domaća scena, Lovćen je ostvario svih devet pobjeda, uz 323 postignuta gola i 18 maksimalnih bodova.

-Uz sve pobjede, na pauzu smo otišli kao jesenji prvaci. Glavni cilj je osvojiti duplu krunu, potrudićemo se d to bude bez poraza. Siguran sam da ćemo i u drugom dijelu prvenstva biti maksimalno fokusirani i sezonu završiti sa oba trofeja. Takođe, koristim priliku da svim navijačima Lovćena i građanima Crne Gore čestitam božićne i novogodišnje praznike. U 2024. godini idemo još jače. Zajedno smo Lovćen poručio je Krivokapić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
09. maj 2024 00:03