Milorad Krunić / -FOTO: OSCG
12/03/2024 u 22:03 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Krunić: Jako zadovoljan sam grupom

Seniorke kvalifikacije počinju iz Letonije (17. ili 18. avgusta 2024. godine), dok će drugu utakmicu igrati kod kuće protiv selekcije Bosne i Hercegovine (24. ili 25. avgusta)

Selektor ženske seniorske odbojkaške reprezentacije Crne Gore, Milorad Krunić, kazao je da je zadovoljan žrijebom i da vjeruje u šanse protiv Bosne i Hercegovine i Letonije u C grupi C kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

On je naglasio da je Crne Gora dobila rivale sa kojima može ravnopravno da igra.

- Bosnu i Hercegovinu poznajemo puno bolje, igrali smo sa njom protekle dvije godine prijateljske utakmice i uvijek smo ih igrali u potpunom egalu. Letoniju malo slabije poznajemo, ali sigurno ćemo ih upoznati, imamo dosta video materijala kroz ovogodišnju Evropsku ligu. U svakom slučaju, ja sam jako zadovoljan grupom - rekao je Krunić.

On smatra da Crna Gora ima velike šanse da se prvi put u istoriji plasira na Evropsko prvenstvo.

- Sigurno ćemo se spremiti prema tome i da ću od svih, bilo stručnog štaba bilo igračica, tražiti da pokušamo da svi idemo prema tome, da razmišljamo tako, da je ovo jednostavno šansa ove generacije da se ode na Evropsko prvenstvo - rekao je Krunić.

Prema njegovim riječima, najvažnije je da sve djevojke budu zdrave i da se pametno, korak po korak, približavaju Evropskom prvenstvu.

Seniorke kvalifikacije počinju iz Letonije (17. ili 18. avgusta 2024. godine), dok će drugu utakmicu igrati kod kuće protiv selekcije Bosne i Hercegovine (24. ili 25. avgusta).

Naredne godine, izabranice Milorada Krunića gostovaće selekciji Bosne i Hercegovine 6. avgusta, dok će u poslednjem kolu biti domaćini reprezentaciji Letonije (9. ili 10. avgusta).

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 06:39