Са Италијом за прво мјесто / - фото:SCREENSHOT/FACEBOOK.COM/PG/ASAMALTA/CUTUGNO.NET
13/09/2021 u 17:24 h
Nikola JovanovićNikola Jovanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

„Лале” испод воде

Холандија – Црна Гора 7:8 (3:5, 1:0, 1:2, 2:1)

Базен у Гзири. Играно без присуства публике. Судије: Спиридон Ахладиотис (Грчка) и Тамаш Ковач (Мађарска). Играч више: Холандија 12 (2), Црна Гора 11 (3). Петерци: Црна Гора 1 (1).

ХОЛАНДИЈА: Ван Росум, Бакер, Вајгерс, Ван Ден Бовенкамп 1, Ван Ден Добелстен, Хареман 2, Тен Броек, Вурвелт, Хеитинк, Шнел 3, Рејхард 1, Кетеларс, Хеселинк.

ЦРНА ГОРА: Бјелица, Вучковић 1, Хаџић, Бошковић 2 (1), Кривокапић, Вукшић 1, В. Вукићевић 2, Јановић, Л. Вукићевић 1, Баштрица 1, Морачанин, Драговић, Вуковић.

Јуниорска ватерполо репрезентација Црне Горе убиљежила је побједу и у другом колу Европског првенства на Малти и налази се на корак од првог мјеста у групи А и директног пласмана у четвртфинале.

Нису Павле Кривокапић и другови отворили меч са Холандијом како су жељели (0:2), али су серијом 4:0 преузели све конце игре у своје руке, а када су на старту последње четвртине први пут повели са три гола разлике (8:5) назирао се нови тријумф.

„Лале” су головима на уласку у последњи минут и у последњој секунди само ублажиле пораз.

Црногорцима је довољан и реми у мечу са Италијом у послењем колу (уторак од 11.40 сати) за директан пласман у четвртфинале.

„Азурини” су у првом колу поражени од Холандије 5:8, док су данас побиједили Украјину 10:5.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 02:21