Василије Лалошевић / - Фото: Управа за спорт
27/06/2021 u 21:48 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Лалошевић честитао Вуковић, Фуртули и Пешићу

Лалошевић jе казао да не постоjе риjечи коjе би исказале част коjу Црна Гора има као држава да jе такви спортисти представљаjу

Црна Гора има чиме да се поноси, пише у честитки директора Управе за спорт и младе Василиjа Лалошевића црногорским атлетичарима Мариjи Вуковић, Даниjелу Фуртули и Драгану Пешићу.

Вуковић jе на Балканском првенству у Смедереву освоjила златну медаљу у скоку у вис и испунила норму за Олимпиjске игре у Токиjу.

Златни jе био и Даниjел Фуртула у бацању диска, док jе Пешић освоjио бронзу у десетобиjу.

Лалошевић jе казао да не постоjе риjечи коjе би исказале част коjу Црна Гора има као држава да jе такви спортисти представљаjу.

"Честитам од срца Мариjи на обореном личном рекорду, освоjеном злату и пласману на Олимпиjске игре (ОИ), коjе ће ове године добити jош jедног црногорског кандидата. Када већ говоримо о црногорским учесницима на ОИ, немогуће jе не поменути нашег Даниjела, коjи jе овом приликом такође своjоj земљи донио наjсjаjниjу медаљу и потенциjално стекао могућност одласка у Токио", пише у честитки Лалошевића.

Он jе честитао и Драгану Пешићу на, како jе казао, ништа мање значаjноj бронзи коjу jе освоjио своjим трудом, радом и посвећеношћу.

Он jе упутио и честитке и свим осталим такмичарима коjи су показали да воле спортску дициплину, да су jоj посвећени и да играjу фер и поштену игру.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 02:24