Komisija za antidpoing / - FOTO: MINISTARSTVO SPORTA
19/10/2022 u 16:14 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Lalošević: Komisija za antidoping operativna i u punom kapacitetu

Država će obezbijediti punu institucionalnu i operativnu nezavisnost, ali i finansijsku održivost Komisije, kako bi na objektivan način mogla da sprovodi važnu ulogu očuvanja integriteta sportske oblasti, kazao je ministar sporta i mladih Vasilije Lalošević

On je razgovarao danas sa predstavnicima Komisije za antidoping – predsjednikom Savjeta Aleksandrom Kujovićem i novoizabranom direktoricom Oliverom Prodanović.

Lalošević je kazao da je Ministarstvo sporta i mladih uložilo velike napore da zajedno sa Savjetom Komisije stvori neophodne preduslove za rad.

“Sa zadovoljstvom možemo konstatovati da danas imamo Komisiju za antidoping operativnu u punom kapacitetu”, rekao je Lalošević.

Predstavnici Komisije za antidoping zahvalili su se ministru na prijemu i punoj podršci koju od samog početka imaju od njega lično i Ministarstva sporta i mladih.

Oni su istakli da je takav odnos i garant njihovog budućeg uspješnog rada zasnovanog na poštovanju nacionalnih i međunarodnih propisa iz oblasti antidopinga.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
16. jun 2024 12:28