Lalošević i Kaplaros / - FOTO: MINISTARSTVO SPORTA I MALDIH
21/09/2022 u 16:45 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Lalošević ugostio predsjednika Evropskih olimpijskih komiteta

Ministar sporta i mladih, Vasilije Lalošević, ugostio je predsjednika Evropskih olimpijskih komiteta (EOK), Spirosa Kapralosa i predsjednika Crnogorskog olimpijskog komiteta, Dušana Simonovića

Povod sastanka je proslava 15 godina od prijema Crnogorskog olimpijskog komiteta (COK-a) u međunarodnu olimpijsku porodicu. Zvanična ceremonija će biti održana večeras u 20 časova.

- Ministarstvo sporta i mladih i COK, kao krovna sportska organizacija u Crnoj Gori, imaju odličnu saradnju, a čiji je cilj da se dobrobit sportista postavi na prvo mjesto. Od 2007. godine, od kada je primljen u MOK, naša krovna sportska organizacija je posvećeno i odgovorno radila u interesu svih sportista, o čemu svjedoče i značajni rezultati na međunarodnim takmičenjima. Uvjeren sam da će naša saradnja biti još intenzivnija i da će COK i u budućnosti biti na usluzi svim našim sportistima - istakao je Lalošević.

Kapralos je zahvalio ministru Laloševiću na prijemu i uručio mu plaketu Evropskih olimpijskih komiteta. Sastanku je prisustvovao i v.d. direktora Direktorata za sport u Ministarstvu sporta i mladih, Zoran Jojić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 04:59