Rukometaši Crne Gore / -FOTO: RSCG
10/10/2022 u 22:02 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

"Lavovi" odradili prvi trening u EHF sedmici, Kosovo protivnik na startu kvalifikacija

Crna Gora u srijedu (18 sati, Bemaks arena) igra prvi meč kvalifikacija za EP

Crna Gora u srijedu (18 sati, "Bemax arena") dočekuje Kosovo na startu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo 2024. godine.

„Lavovi“ su odradili prvi trening u EHF sedmici u okviru koje će u srijedu i nedjelju protiv Kosova i Bosne i Hercegovine odigrati prve mečeve u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo koje će 2024. godine biti održano u Njemačkoj.

Protivnik u kvalifikacionoj grupi 7 je još Slovenija. Na smotru najboljih selekcija Evrope će se plasirati dvije najbolje ekipe iz grupe, kao i četiri najbolje trećeplasirane selekcije iz osam kvalifikacionih grupa.

- Moramo da budemo oprezni, mi smo sada plijen, sada smo mi selekcija koju sve ekipe iz regiona žele da pobijede - upozorio je Roganović uoči prvog treninga.

U prvom meču, Crna Gora je veliki favorit protiv Kosova, tima koji će kako je rekao selektor, biti oslabljen neigranjem dvojice igrača iz startne postave.

- Nikad se ne zna, možda dođu mladi momci, koji su spremni da trče i da se bore, a sigurno da žele da nas iznenade - kazao je Roganović i naglasio:

- Smatram da neće biti lako, kao što nije bilo lako ni u jednim kvalfikacijama. Nikada nismo uspjeli da u u prvim mečevima završimo veliki posao, već smo se uvijek vadili u nastavku, pa i u finišu.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 19:26