/ FOTO YOUTUBE ILUSTRACIJA
23/02/2022 u 15:51 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Љубавна прича Шумахера и Корине: Никада није престала да се нада

Чинимо све да Михаел буде боље и да осјети солидарност наше породице, навела је Корина

Од несреће на скијању у француским Алпама гдје је тешко повријеђен прошло је девет година, седмероструки првак у Формули 1, Михаел Шумахер, од тада није виђен у јавности.

У коми је провео шест мјесеци, а након изласка из болнице лијечи се код куће. Бригу о његовом здрављу преузео је тим доктора, а његова супруга Корина Шумахер (52) присиљена је поновно продавати имовину како би могла платити скупо лијечење које је Михаелу потребно да остане жив. Већ је раније продала вилу у Швицарској, као и луксузни Михаелов Мерцедес, пише Аваз/Азра.

Прошле године објављен је и Нетфликсов документарац у којем је породица говорила о Михаеловој блиставој каријери, али се нису превише дотакнули његовог здравственог стања.

- Живимо заједно у нашем дому, спроводимо терапије, чинимо све да Михаел буде боље и да осјети солидарност наше породице. Недостаје ми онај Михаел сваки дан и не само мени, недостаје дјеци, породици, своме оцу, свима који га окружују. Али Михаел је ондје, другачији, али је ондје и то нам свима даје снаге- рекла је тада Корина.

Једино што се зна је да Михаел може сједити и комуницирати очима. Љубавна прича Михаела и Корине почела је 1991. године када је он био на почетку своје каријере у Формули 1. Упознали су се на једној забави на коју је Корину довео тадашњи дечко, њемачки аутомобилистички ас Хеинз-Харалд Френтзен.

Корина је убрзо с њим прекинула везу и започела везу са Михаелом. Испрва се шушкало како је њихова веза само маркетиншки трик, али је убрзо постало јасно како то није случај.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 00:21