Сви у истом тиму / - фото: ВПСЦГ/Ђорђе Цмиљанић
17/06/2021 u 15:54 h
Nikola JovanovićNikola Jovanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Марић: Хвала момцима што су оставили срце у базену

Ватерполо савез Црне Горе потписао уговор са Сава осигурањем

Ватерполисти Црне Горе су данас добили помоћ.

Савез је потписао уговор са Сава осигурањем, које ће до Олимпијских игара у Паризу, 2024. помагати рад ВПСЦГ са 50.000 еура годишње.

Пред нама је година пуна изазова. Сениоре очекује Свјетска лига, затим круна каријере сваког спортисте – Олимпијске игре, гдје ћемо наступити четврти пут, по чему смо једини у Црној Гори. Желим да се захвалим момцима, који су оставили срце у базену да остваре овакав успјех, али и стручном штабу, који их је одлично водио. Задовољни смо што је Сава осигурање стало иза нас, иако су знали да ватерполо не спада у ред профитабилних спортова. Надам се да ћемо још дуго година сарађивати – рекао је предсједник Ватерполо и пливачког савеза Црне Горе, Ђуро Марић.

Испред Саве, уговор о спонзорству је потписао директор компаније, Небојша Шћекић.

До сада jе фокус био на наjмлађим категориjама. Трудили смо се да наша помоћ иде у некомерциjалне спортове, гдjе jе спортски дух посебно изражен, без превеликих комерциjалних усмjерења – казао jе Шћекић.

Сава се и раније трудила да ВПСЦГ помогне ситниjим спонзорствима.

Сада су се стекли услови да на вишем нивоу помогнемо. Поносан сам и задовољан, што смо уз наш наjуспjешниjи спорт. Надам се да ће сарадња резултиртати jош бољим резултатима Ватерполо савеза. Сви смо ваши навиjачи, сви вас подржавамо. Знамо да је вама најтеже и желимо вам пуно успјеха на Олимпијским играма и такмичењима која ће доћи – заључио jе Шћекић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 05:46