Црногорске одбојкашице / - фото: ОСЦГ
13/05/2021 u 23:05 h
Nikola JovanovićNikola Jovanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Масоничић: Словачка показала да је квалитетнија

Селектор одбојкашица Црне Горе у трећем сету првог меча другог турнира групе Д квалификација за Европско првенству нашао расположену поставу. Управо игра из тог периода рецепт за одлучујући меч са Финском у петак од 17.30 часова

Одбојкашице Црне Горе су очекивано поражене од Словачке 0:3  (14:25, 10:25, 23:25) у првом мечу другог турнира квалификација за Европско првенство.

Црногорке су тек кад jе селектор Никола Масоничић на паркет, уз Николету Перовић, Ану Вељковић, Jелену Цвиjовић и Мелису Ценовић, послао подмлађену поставу, са Симоном Петрановић, Мином Драговић, Душанком Петровић и Мариjом Шушић, пружиле достојан отпор домаћима.

Словачка jе jош jедном показала да jе у овом тренутку квалитетниjа репрезентациjа од нас. Прва два сета су протекла у доминациjи Словачке, у трећем сету смо успjели да нађемо расположену поставу и таj дио игре смо одиграли онако како смо се надали да ћемо играти читав меч. У петак нас очекуjе кључни меч против Финске. Надам се да ћемо одиграти као што смо играли данас трећи сет – казао jе Масоничић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
01. maj 2024 21:48