Vlado Terić / -FOTO: POK CG
16/06/2024 u 20:18 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Miloš Spaić bez vize za Pariz

Crnogorski paraolimpijac nije uspio da ostvari haj performans na sankcionisanom atletskom mitingu u Kruševcu

Crnogorski paraolimpijac Miloš Spaić nije uspio da ostvari haj performans na sankcionisanom atletskom mitingu u Kruševcu.

On je danas u bacanju kugle, u kategoriji F11 (osobe bez vida), ostvario rezultat 10,44 metara.

Spaiću je Otvoreno prvenstvo Srbije bilo posljednja prilika da se domogne daljine od 11,66 metara i haj performansa, koji je jedan od standarda za odlazak na Igre u Parizu.

Više uspjeha imao je Vlado Terić u bacanju kugle, u kategoriji F40 (osobe niskog rasta), koji je sa rezultatom 7,18 metara postavio novi lični rekord.

Rekord sezone ostvarila je juče Maja Rajković u bacanju koplja, u kategoriji F54 (bacanja iz specijalizovane stolice), hicem od 13 metara i 37 centimetara.

U istoj disciplini, u kategoriji F34 (bacanja iz specijalizovane stolice), drugi crnogorski predstavnik Danilo Gojković ostvario je rezultat 18 metara i 60 centimetara.

-Organizator mitinga je Paraolimpijski komitet Srbije, a nastup naših takmičara finansira se po programu POK-a, koji je podržalo Ministarstva sporta i mladih u 2024. godini, saopšteno je iz krovne sportske asocijacije osoba sa invaliditetom.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
14. jul 2024 11:01