Miloš Vujović / -FOTO: JOZO ČABRAJA/KOLEKTIFF/HRS
04/01/2024 u 21:07 h
D.K.D.K.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Miloš Vujović: Pokazali smo da možemo da igramo vrlo kvalitetno

Nebojši Simiću svidjela se energija na terenu i smatra da je rezultat nerealan

Pokazala je Crna Gora Hravtske da ima kvalitet, ali je sa nekoliko grešaka u finišu malo pokvarila utisak. Ipak, pokazali su "lavovi" da imaju čemu da se nadaju na Evropskom prvenstvu.

- Pokazali smo da možemo da igramo vrlo kvalitetno, ali je u posljednjih 10 minuta domaćin bio bolji i iskoristio naše glupe, ishitrene greške. Zadovoljan sam kako je sve funkcionisalo, odbrana je bila vrlo kvalitetna i jaka, ali mislim da nam je u finišu falila brža igra i više golova sa krila. Tako smo mogli da otvorimo njihovu odbranu, koja je bila gusta u sredini. Ostaje nam meč sa Slovenijom, bilo bi jako važno da na Evropsko prvenstvo odemo sa pobjedom zbog samopouzdanja - kazao je Miloš Vujović.

Sa 16 odbrana Nebojša Simić je potvrdio klasu na golu, ali i bio zadovoljan partijom koju su pružili njegovi saigrači.

- Odigrali smo fantastičnu utakmicu. Sviđa mi se energija na terenu. Ona nas je krasila na prethodna dva prvenstva i danas je bila tu. Dosta smo izrotirali, svi su dobili šansu i borili se. Ljudski je griješiti, a četiri razlike na kraju je nerealan rezultat, jer je sve nagovještavalo da će biti neriješeno ili da će neko pobijediti golom prednosti. Hrvatska je na kraju iskoristila nekoliko naših grešaka, pogađala prazan gol. Ova utakmica je jako pozitivna, iako smo izgubili - istakao je Simić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
07. maj 2024 10:28