Sa sastanka u Ministartsvu sporta / -FOTO: MINISTARSTVO SPORTA
05/04/2023 u 15:59 h
T.B.T.B.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ministarstvo sporta podržaće organizaciju Evropskog Sky Running šampionata u Gusinju

Ministar Vasilije Lalošević u prisustvu direktora Direktorata za sport Zorana Jojića ugostio predsjednicu Opštine Gusinje Anelu Čekić i direktora Agencije za investicije u tom gradu Šemsa Jarovića

Ministarstvo sporta i mladih podržaće organizaciju Evropskog Sky Running šampionata, koji će se u julu biti održan u Gusinju, na Prokletijama, kazao je ministar Vasilije Lalošević, koji je danas u prisustvu direktora Direktorata za sport Zorana Jojića ugostio predsjednicu Opštine Gusinje Anelu Čekić i direktora Agencije za investicije u tom gradu Šemsa Jarovića.

-Na sastanku je bilo riječi o iznalaženju mogućnosti da se izradi mali infrastrukturni projekat ili da Ministarstvo sporta i mladih participira određenim novčanim iznosom u cilju otvaranja Balon sale za potrebe školske i vanškolske omladine u Gusinju, navodi se u saopštenju nakon sastanka.

Lalošević je najavio mogućnost da Ministarstvo sporta i mladih u bliskoj budućnosti otvori kancelariju, odnosno omladinski servis u Gusinju, koji bi bio na usluzi svoj omladini ove opštine.

Čekić se zahvalila ministru Laloševiću i Ministarstvu sporta i mladih na brzom reagovanju i kazala da očekuje da će do dogovora oko tih projekata brzo doći.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 19:42