foto: Ilustracija / - IVAN PETROVIC-IPE
20/11/2022 u 15:40 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

MKI dalo nalog: Na podgoričkom aerodromu prekovremeni rad zbog čarter leta navijača

Apelujemo da se ovo pitanje ne spinuje i politizuje, usmjerimo misli i energiju ka utakmici naših lavica i poželimo srećan put navijačima Crne Gore, dodaju iz ovog resora

Ministarstvo kapitalnih investicija dalo je nalog Aerodromima  da produže "otvorenost aerodroma" u skladu sa zahtjevom organizatora čarter leta za Sloveniju, saopštili su iz ovog resora.

- Apelujemo da se ovo pitanje ne spinuje i politizuje, usmjerimo misli i energiju ka utakmici naših lavica i poželimo srećan put navijačima Crne Gore, dodaju iz Ministarstva kapitalnih investicija.

Kako napominju, na osnovu njihovog naloga  kao predstavnika vlasnika Aerdoroma, a na osnovu najnovijeg zahtjeva zakupca čartera od Ljubljane do Podgorice koji je stigao danas, 20. novembra, na aerodromu Podgorica večeras će biti uveden prekovremeni rad i aerodrom će produžiti otvorenost za saobraćaj.

Aerodromi o čarteru sa navijačima: Let će biti realizovan pod uslovima koji vaze za sve kompanije

Podsjetimo, juče je iz Aerodroma saopšteno da će je zakupac čartera sa navijačima rukometne reprezentacije Crne Gore odustao da sleti u dva ujutru, te da će ovaj let biti obavljen pod procedurama koji važe za sve kompanije.

Oni su reagovali nakon što je iz Rukometnog saveza saopšteno da je jedan od sponzora planirao da organizuje čarter za Ljubljanu kako bi navijači Crne Gore pratili posljednji takmičarski dan rukometašica na Evropskom prvenstvu, ali da im je iz Aerodroma saopšteno da je krajnji dozvoljeni termin za slijetanje aviona 23 sata.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 08:33