/ - FOTO: PRINTSCREEN
16/02/2023 u 19:14 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

MMA borac naljutio Amerikance: Istetovirao "Z" na vratu, odriče se pasoša

Nekadašnji MMA borac Džef Monson otkrio je da se sreće sa ozbiljnim prijetnjama i uvredama iz rodne Amerike, nakon što je istetovirao slovo "Z" na vratu

Džef Monson (52), popularni Snješko, vlasnik je crnog pojasa u brazilskoj džiju-džici, a stigao je i do UFC.

"Otkad sam stavio novu tetovažu, uglavnom sam suočen sa nerazumijevanjem. Važno je biti u stanju da tumačite činjenice, donosite zaključke i prilagođavate se novim situacijama. Pronašavši takvo znanje, može se doći do sreće i slobode. Nažalost, mnogi Amerikanci ne znaju istinu o Rusiji, Ukrajini i drugim stvarima",  rekao je Džef Monson za rusku TV stanicu "Mač".

Džef Monson je otkrio da je trenutno u procesu odricanja od pasoša SAD.

"Imam troje djece tamo. To je sve. A, ovdje je moj tim, ovdje sam 20 godina, ovdje je moj život, moji prijatelji.... Volim Ruse i Rusiju. Istina, nisam bio u Americi više od godinu dana. Naravno da bih otišao da je moguće. Ali sada je to izuzetno teško zbog situacije u Ukrajini. Ne slažem se sa politikom SAD. Miješaju se u poslove drugih zemalja, ljudi pate zbog njih. Na proljeće ću imati samo ruski pasoš", istakao je Monson.

Ovaj fajter rodom iz Minesote, koji već nekoliko godina živi u Moskvi, dospio je u žižu svjetske javnosti krajem jula 2022, kada je objavio video u kojem podsjeća ljude u SAD i Evropi na civilne žrtve iz Donbasa od 2014. godine.

Džef Monson se ženio tri puta. Iz prvog braka ima dvoje djece, kćerku Mihaelu (31) i sina Džoša (28).

Iz braka sa Danijelom Dagan ima kćerku Vilou koja sada ima 14 godina. U Rusiji se oženio po treći put, sa Jevgenijom, koja je i njegov portparol. Iz tog braka ima četvorogodišnju kćerkicu Jeseniju, a prije dva dana njih dvoje su dobili još jednu nasljednicu - Naomi.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
ТАГОВИ
MMA BORAC MMASAD
25. april 2024 06:26