Marko Mršić / ALBERT TEN HOVE-Фото: MTB-PHOTO.COM
16/02/2024 u 15:45 h
D.M.D.M.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Mršić: Da pobjedom završimo Svjetsko prvenstvo

Vaterpolisti Crne Gore u subotu ujutro (8 sati) igraju sa Mađarima za sedmo mjesto

Ostao je još jedan meča vaterpolistima Crne Gore da odigraju na Svjetskom prvenstvu u Dohi, da spakuju kofere, vrate se kući, odmore i krenu sa pripremama za Olimpijske igre u Parizu.

U subotu ujutro u 8 sati po našem vremenu, igraće sa Mađarskom za sedmo mjesto.

Još uvijek aktuelni šampion svijeta neočekivano je eliminisan od Francuza u četvrtfinalu i predaće krunu nekoj drugoj selekciji. 

Nema sumnje da će Mađari kjao i "ajkule" željeti da takmičenje završe pobjedom.

"Mađarska je neočekivano ispala u četvrtfinalu, jaka ekipa, još uvijek aktuelni prvak svijeta. Potrudićemo se da šampionat završimo na najbolji mogući način. Primarni cilj smo ostvarili, plasirali smo se na Olimpijske igre. Imali smo i cilj da se uključimo u borbu za medalje, ali mislim da smo odigrali dobro turnir", istakao je Jovan Vujović.

Marko Mršić je imao nekoliko dobrih izdanja u Dohi, a pred duel sa Mađarima nada se pobjedi.

"Nova šansa da se nadmećemo sa jednom od najboljih selekcija na Svjetskom prvenstvu, koju su Francuzi uspjeli da prođu. Jedna nova šansa za nas za dokazivanje. Ispunili smo cilj, plasirali smo se peti put na Olimpijske igre, ali nedostajalo je malo da napravimo još jedan korak. Odigrali smo dobro protiv Grka, ali smo izgubili na peterce. Ostaje nam da pokušamo da odigramo najbolje što možemo i da pobjedom završimo Svjetsko prvenstvo", objasnio je Mršić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
29. april 2024 08:33