Бошко Радуловић / - Фото: Ватерполо савез
09/04/2022 u 11:38 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Наш олимпијац напушта пливање због запостављености: Дошло је до засићења, ово је борба са вјетрењачама

Jако мало се улаже у пливање у Црноj Гори, много бољи третман има ватерполо, коjи jе ипак перjаница нашег спорта. Међутим, пливање jе базични спорт, тако да би требало да се улаже, казао jе Радуловић

Наш наjбољи пливач и олимпиjац Бошко Радуловић саопштио jе да се повлачи из пливања, jер се jако мало улаже у таj спорт. Он jе истакао да ниjе имао подршку Ватерполо и пливачког савеза Црне Горе (ВПС ЦГ)

- Jедноставно дошло jе до засићења, то jе константна борба са вjетрењачама. Jако мало се улаже у пливање у Црноj Гори, много бољи третман има ватерполо, коjи jе ипак перjаница нашег спорта. Међутим, пливање jе базични спорт, тако да би требало да се улаже, али jа нисам имао подршку савеза - казао jе Радуловић у емисиjи Добро jутро Црна Гора.

Истакао jе да након Олимпиjских игара у Токиjу ниjе позиван у репрезентациjу.

- Нисам ишао на Свjетско и Европско првенство и то jе било то. Више себе не видим у пливању - казао jе Радуловић коjи има само 25 година.

Додао jе да ће се окренути тренерском послу.

- Основан jе клуб Малко, за особе са инвалидитетом. Ту има потенциjала, вjеруjем да ће ти такмичари наступити на Параолимпиjским играма - закључио jе Радуловић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
05. maj 2024 10:58