Bazen SC ”Morača” / -FOTO: GLAVNI GRAD PODGORICA
29/05/2024 u 20:05 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Mačetama i palicama napadnuti vaterpolisti Budućnosti

Iz PVK Budućnost saopšteno je da su mačetama i palicama napadnuti vaterpolisti tog kluba.

Kako navode, incident se desio juče nakon treninga u blizini gradskog bazena, a ozbiljne povrede ja zadobio perspektivni sportista kluba, vaterpolo reprezentativac, stipendista Ministarstva sporta Crne Gore.

- Obraćamo Vam se molbom da objavite saopštenje PVK Budućnost Podgorica, nakon napada na sportistu ovog kluba, od strane više NN lica. Naime, 28.05.2024. godine u 17:20h u parku koji je u neposrednoj blizini gradskih bazena, a nakon završenog trenažnog procesa, grupa vaterpolista uputila se prema svojim kućama. U tom trenutku bili su napadnuti od strane više NN lica koja su na glavama imali fantomke, u rukama mačete i bezbol palice. Tom prilikom ozbiljne povrede zadobio je perspektivni mladi sportista našeg kluba, vaterpolo reprezentativac mladih kategorija Crne Gore, nosilac SREBRNE MEDALJE SA EVROPSKOG PRVENSTVA odigranog 2023 godine u Podgorici, stipendista Ministarstva sporta Crne Gore, koga u ovom klubu krase sve one osobine koje krase vrhunske sportiste, izuzetno miran, vaspitan, odan, radan, dobar drug i odličan đak - navode u saopštenju.

Dodaju da ovim putem mole medije da objave ovo saopštenje i svojim narednim tekstovima utiču na cijelo društvo koje mora stati na put svakom obliku agresivnog ponašanja, koje ime za cilj namjerno povrijeđivanje i nanošenja bola drugim osobama, bilo psihičog ili fizičkog.

-Da izrade smjernce i način podrške i obezbijede zaštitu od nasilja. Da prestanemo razmišljati da li naša djeca imaju u svom okruženju nekog nasilnika koji pokušava imati nad njima moć. Da ovakav vid fizičkog nasilja može da dovede čak i do uništenja sportske obrazovne ili svake druge karijere. Ne dozvolimo da nam nasilje prekida ispravan put kojim nam idu djeca. Cio slučaj je prijavljen policiji i nadanja smo da će se razotkriti počinioci i kazniti po zakonu - stoji u saopštenju PVK Budućnost.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
14. jun 2024 09:21