Novi komesar takmičenja u OSCG / -FOTO: OSCG
29/01/2024 u 11:38 h
Todor BrajkovićTodor Brajković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Nikola Pješčić novi komesar takmičenja OSCG

Dosadašnji komesar takmičenja OSCG Miloš Jovanović podnio je ostavku na mjesto komesara takmičenja iz ličnih razloga

Upravni odbor Odbojkaškog saveza Crne Gore imenovao je Nikolu Pješčića, diplomiranog pravnika i nekadašnjeg odbojkaša, za novog komesara takmičenja OSCG.

Dosadašnji komesar takmičenja OSCG Miloš Jovanović podnio je ostavku na mjesto komesara takmičenja iz ličnih razloga, uz zahvalnost Odbojkaškom savezu na podršci i ukazanom povjerenju.

-Nikola Pješčić, diplomirani pravnik iz Bara, bivši je odbojkaš koji je nakon završetka igračke karijere, ostao u odbojci – prvo kao koordinator za odbojku na pijesku u OSCG (2013-2021), zatim kao supervizor i član tehničke komisije za odbojku na pijesku BVA (2015-2021). Bio je dio organizacionog tima U17 Evropskog prvenstva 2020. godine za odbojkašice i U17 Evropskog prvenstva 2023. godine za odbojkaše u Podgorici, a takođe je bio i dio organizacionog tima COK-a za organizaciju Igara malih zemalja 2019.godine u Budvi. Nikola je od 2022.godine supervizor na utakmicama EPCG Superliga za odbojkaše i odbojkašice. Osim navedenog rada koji je vezan za odbojkaški sport, Nikola Pješčić takođe ima i veliko radno iskustvo još od 2006.godine do danas. Odbojkaški savez Crne Gore se zahvaljuje Milošu Jovanoviću na dosadašnjem dugogodišnjem radu i saradnji i želi mu puno sreće i uspjeha u nekim novim poslovnim izazovima, saopšteno je iz OSCG.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 02:28