Душан Мандић појачао Нови Београд / - DEEPBLUEMEDIA.EU
06/06/2021 u 20:27 h
Marko StojanovićMarko Stojanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Нови Београд прави дрим-тим: Потписао Душан Мандић

Мандић је четврто велико појачање амбициозне екипе Владимира Вујасиновића, а прије њега клуб су појачали Душко Пјетловић, Ангелос Влахупулос и Радомир Драшовић, док се наредних дана очекује да потпис на уговоре ставе и Никола Jакшић, Страхиња и Виктор Рашовић, Ђорђе Вучинић и Гојко Пјетловић

Ватерполо клуб Нови Београд прави дрим тим за наредну сезону, у којој ће покушати да нападну Лигу шампиона.

Како је потврђено Вечерњим новостима, српски репрезентативац Душан Мандић ће и званично потписати уговор и појачати екипу Новог Београда. Мандић је четврто велико појачање амбициозне екипе Владимира Вујасиновића, а прије њега клуб су појачали Душко Пјетловић, Ангелос Влахупулос и Радомир Драшовић, док се наредних дана очекује да потпис на уговоре ставе и Никола JакшићСтрахиња и Виктор Рашовић, Ђорђе Вучинић и Гојко Пјетловић.

Мандић је Новостима потврдио повратак и у краткој изјави истакао.

– Могу да кажем да се враћам у Београд. Код куће jе наjљепше – рекао jе Мандић за Новости.

Вицешампион Србије ће наредне двије сезоне бити домаћин финалног турнира Лиге шампиона, и свакако је да ће на свом терену и у оваквом саставу бити један од фаворита.

Након пораза у финалу првенства Србије, капитен Ђорђе Филиповић је окончао каријеру, док ће Милош Ћук напустити екипу и највјероватније појачати овогодишњег шампиона Србије и Јадрана Раднички из Крагујевца.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
17. april 2024 23:43