Sve spremno za takmičenje / -FOTO: KSCG
26/05/2023 u 08:37 h
D.K.D.K.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Novi karate praznik u "Topolici"

Bar od danas do nedjelje domaćin Balkanskog prvenstva za djecu

Drugi put u kratkom vremenskom periodu Bar će biti epicentar Balkanskog karatea - od danas do nedјelje u SC "Topolica" biće održan šampionat za djecu.

Na šest tatamiјa nadmetaće se kataši i borbaši poјedinačno i ekipno, a dan pred početak takmičenja Izvršni direktor Sportsko – rekreativnog centra Bar, Božidar Janković ugostio je predsjednika Karate saveza Crne Gore Predraga Perkovića i selektora seniorske karate reprezentacije Almira Cecunjanina.

Prilikom posjete Janković je iskazao zadovoljstvo što je upravo Bar i sportska dvorana "Topolica" izabrana za domaćina ovog prestižnog međunarodnog takmičenja za djecu i istakao punu institucionalnu otvorenost i podršku u organizaciji navedene sportske manifestacije, jer iste značajno doprinose pozicioniranju Bara na regionalnoj mapi sportsko -turističkih destinacija.

Perković se zahvalio Jankoviću na prijemu i podršci u organizaciji, uz isticanje da je Bar uvijek važio za dobrog domaćina kada je u pitanju karate sport.

Podsјećanja radi, Bar јe u oktobru prošle godine bio domaćin Prvenstva Balkana za kedete, јuniore i mlađe seniore i organizaciјa јe bila na naјvišem nivou. Nema dileme da će Bar i Karate savez Crne Gore uspјešno položiti ispit i ovog puta.

Šampionat će okupiti preko 1200 takmičara iz 11 država - Albanije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Grčke, Kosova, Sjeverne Makedonije, Rumunuije, Srbije, Slovenije, Turske i Crne Gore.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 07:13