Јединство - Албатрос / - фото: М.Н.
20/02/2022 u 10:13 h
Milovan NovovićMilovan Novović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Новљанке добиле "маратон"

Бијелом Пољу у 13. колу Прве женске одбојкашке лиге Црне Горе Јединство - Албатрос 2:3 (25:13, 13:25, 25:17, 22:25, 8:15)

Хала: ,,Никољац''. Гледалаца: око 200. Судије: Слободан Ковачевић и Петар Јоцовић (ПОдгорица).

ЈЕДИНСТВО: Меденица (1), А. Мердовић, Т. Мердовић, Крговић (8), Величковић, Поповић, Ракочевић (10), Радовић (6), Балазо, Магделинић (23), Маџгаљ (13), Хаџибеговић, Шебек, Јеврић (17).

АЛБАТРОС: Пребирачевић, М. Ћировић, Бјеловић (1), Лисичић (2), Шћекић (16), Драговић, Илинка Самарџић Пецељ (7), Обрадовић (12), А. Ћировић,Кукубат (18), Трајковић (6), М. Самарџић Пецељ (16).

image

Новљанке биле боље, екипа Албатроса

- фото: М.Н.

Послије велике борбе Бјелопољке ипак нијесу успјеле да тријумфују, иако су два пута водиле у сетовима, а имале су предност и у четвртом.

Тренер одбојкашица Јединства Младен Миладиновић казао је да је побједника одлучило искуство и квалитет противничке екипе у кључним моментима.

-Честитке за обје екипе на једном занимљивом мечу, а посебно екипи Албатроса на оствареном тријумфу. Наравно, честитке и мојој екипи, која је сигурно дала све од себе, али нажалост вечерас није било довољно за побједу”, рекао је Миладиновић.

Изненадиле су гошеће из Херцег Новог Бјелопољке и заслужено дошле до тријумфа. И то тек у петом сету, кад су на старту повеле 8:0 и до 15-ог, одлучујућег поена играле поен за поен да би на крају славиле са разлогом.

Почетак је наговијстио да ће добра предходна серија домаћих се наставити. Ријешиле су први сет сигурно 25:13. Онда, реванш новљанки, које истом разликом решавају други сет у своју корист. Трећи добијају домаће а четври гошће, након пуно неизвјесности.

Најбоља у тиму Албатроса била је Анђела Кукубат, као и Александра Шћекић, Миланка Самарџић Пецељ и Наталија Обрадовић. Код домаћих, које је са клупе успјешно водила Бранка Обрадовић, истакла се Милева Магделинић, која је са 23 поена била најуспјешнија, као и Исидора Јеврић и Гордана Маџгаљ.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
23. april 2024 14:19